Olcsó krumplihoz juthatnak a kerületiek november 6-án

Öt helyszín. Kígyózó sorok. Játék a facebookon.

Néhány nappal ezelőtt, október utolsó napján reggel 8 órától a kerületi lakosok nagy része krumpliért állt sorba, hogy kedvezményesen vásárolhasson kilószámra. A vásárlásra volt jogosult volt minden kerületi lakos a lakcímkártyája bemutatásával, és így 10 kilogramm burgonyát csupán 500 forintért vásárolhatott. Az eladásban több képviselő is segédkezett. A kerületben öt helyszínen is zajlott a program: a Gazdagréti Gazdapiacon, Kelenföld Városközpontban, az Őrmezei Gazdapiacon, a Bükköny utcai játszótér mellett és az Edömér utcában.

Aki nem tudott elmenni a vásárra, viszont szívesen vinne haza az olcsó krumpliból, annak november 6-án délután 3 órától lesz még egy lehetősége, ugyanis a nagy érdeklődés miatt folytatódik az akció. A következő vásár helyszínei az Allende parki közértnél, a Budafoki út és Szerémi sor sarkánál, illetve a Domokos Pál Péter Általános Iskolánál lesznek.

Dr. Hoffmann Tamás polgármester úr még egy játékot [link] is hirdetett a vásárral kapcsolatban a facebookon. Arra kéri az újbudai háziasszonyokat, hogy a kedvezményesen vásárolt burgonyából készült ételekről osszanak meg fotókat és recepteket. A legtöbb lájkot kapott fotó vagy  recept tulajdonosa pedig egy Újbuda ajándékcsomagot kap, míg a többi posztoló között további ajándékokat sorsolnak ki. 

burgonya2.jpg